Menu 4


€ 29,75 p/p ( 6% BTW incl)



Piramide van gerookte zalm gevuld met luchtige zalmmousse
op een bedje van sla en Roomse kervel.
of
Gemarineerde honingmeloen in Portwijn met Serranoham
en verse fruitsnippers.
of
Carpaccio van Artisanaal gerookte eendenborst
op een zwart olijftapenade en gedroogde vruchten.
♦♦♦♦
Aspergecrème met zalmsnippers.
of
Kruidencrème.
♦♦♦♦
Parelhoenfilet " fine champagne
met witte druiven en vossebessensaus.
Aardappelbolletjes / kroketten
of
Gebakken haantje met verse dragon, enveloppe-tomaatje
en fijne flageolets in spekwikkel.
Aardappelschijfjes / kroketten
of
Schartong filets op Oostendse wijze
" mosselen en grijze garnalen in wijnsausje".
Kasteel aardappelen / kroketten
♦♦♦♦
Tiramisu
of
Crème brulée op rode vruchtencoulis.
of
Dessertenbord met kwartet van desserten.
♦♦♦♦
Koffie en begeleiding.