Menu 5


€ 33,75 p/p ( 6% BTW incl)


Salade van de chef met grijze garnaal Schotse zalm
op een bedje van ijsbergsla en flageolets.
Of
Pastei van wild in korstdeegje
met konfijt van sinaasappels.
Of
Carpaccio van Artisanaal gerookte eendenborst
op een zwart olijftapenade en gedroogde vruchten.
♦♦♦♦
Witloofroomsoep uit de streek.
Of
Romig mosselsoepje met kerrie.
♦♦♦♦
Waterzooi van Kippenborst en fijne Juliennegroentjes
met natuur aardappeltjes.
Of
Witloofrolletje in gerookte zalmwikkel
overgoten met een kaassausje.
Of
Vier gesauteerde scampi met een curieroomsausje
met stukjes ananas en een aardappeltorentje.
♦♦♦♦
Gebakken eendenborstfilet met een sausje
van aceto balsamicum en Acacia honing.
Gebakken rijst met rozijnen / kroketten
Of
Gemarineerde lamsfilet met gebakken witloofstronkje
overgoten met Dijonsaus en mosterdzaadjes.
Aardappelschijfjes / kroketten
Of
Zeetong filets met Heilbot, zalm en zurkel
met rivierkreeftjes in kreeftenroomsaus.
Kasteel aardappelen / kroketten
♦♦♦♦
Sabayon met grand marnier en vanilleroomijs.
Of
Crème brulée op rode vruchtencoulis.
Of
Dessertenbord met kwartet van desserten.
♦♦♦♦
Koffie en zoetemondjes.