Menu 6


€ 35,75 p/p ( 6% BTW incl)


Snede van Lauwe Artisanale Beenham
met een fijn sausje van honing en mosterd.
Of
Salade van de chef met grijze garnaal Schotse zalm
op een bedje van ijsbergsla en flageolets.
Of
Carpaccio van Geelvintonijn met limoen
op een tapenade van Pesto en met parmezaanschilfers.
♦♦♦♦
Aspergeroomsoep met rivierkreeftenstaartjes.
Of
Romig soepje van Franse peultjes.
♦♦♦♦
Gebakken zalmfilet met salade van Artisjok bodems en jonge uitjes
met een sausje van Luikse stroop en balsamicum.
Of
Kransje van kikkerbilletjes
met een traditioneel looksausje.
Of
Kwartet van Scampi in een duivels sausje.
♦♦♦♦
Gebakken eendenborstfilet met een sinaasappelsausje
en gekonfijte zeste's van citrusvruchten.
Gebakken rijst met rozijnen / kroketten
Of
Lamsfilet met boontjes in spekwikkel
overgoten met fijn Armagnacsausje en verse basilicum en rozemarijn.
Amandelballetjes / kroketten
Of
Zeetong rolletjes met Julienne van gerookte zalm,
grijze garnalen en zeevruchten roomsausje.
Kasteel aardappelen / kroketten
♦♦♦♦
Assortiment van sorbets met vruchtensoepje.
Of
IJs nougat met verse seizoensvruchten en chocolade.
Of
Dessertenbord met kwartet van desserten.
♦♦♦♦
Koffie en zoetemondjes.